TÁJÉKOZTATÓ

15
jún
2021
Kategória: Tájékoztatás

A BALATONUDVARI ÉS A FÖVENYESI STRAND 2021. NYÁRI NYITVATARTÁSÁRÓL

A STRANDI JEGYÁRAKRÓL

STRANDI SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

Mindkét települési strandunk a 2021. nyári szezonban június 11-től augusztus 31-ig, naponta reggel 8.00 órától este 19.00 óráig tart nyitva.

Strandjaink fizetős strandok, a strandok használatáért belépőjegyet kell fizetni az alábbiakban olvasható táblázatban foglaltak szerint.
Jegyáraink a tavalyi évi szinten maradtak, áremelés nem történt.
A belépőjegyek megvásárolhatók készpénzes, bankkártyás és OTP Szép Kártyás fizetési módokkal egyaránt.
A kerékpáros és gasztrojegyek változatlanul igénybe vehetők, melyek esetében a strandi tartózkodás időtartama: 2 óra.
A hosszabb idejű strandi tartózkodás jegyváltási kötelezettséget von maga után!
17.00 óra után félárú kedvezményes jeggyel mehetnek be a strandolni vágyók, illetve a diák és nyugdíjas kedvezmények is igénybe vehetők egész napos belépést biztosítva.
A nagy sikerű heti bérlet konstrukciónk is változatlanul hét alkalomra szól, így rossz idő esetén későbbi időpontban is igénybe vehetőek strandi belépésre.
A strandokra ismételt belépést a megvásárolt belépőjegy felmutatásával lehet kérni.

STRANDI BELÉPŐ JEGY ÁRAK:

Belépő megnevezése Felnőtt

Kedvezményes
(diák, nyugdíjas)

Családi jegy
(2 felnőtt, 2 illetve több gyermek)

17.00 óra utáni kedvezményes jegy egységesen / fő

Kerékpáros / Gasztrojegy
felnőtt és gyerek egységesen/fő

Napi jegy8,00 – 19,00 óráig 600 Ft 400 Ft 2.000 Ft 300 Ft 300 Ft
Heti bérlet(hét alkalomra szóló) 3.600 Ft 2.000 Ft
Szezon bérlet 15.000 Ft 8.000 Ft

Mindkét strandunk családbarát és kerékpáros barát strand!

Szeretettel kínáljuk vendégeinknek alábbi szolgáltatásainkat:

 

A pihenéshez, strandoláshoz felújított WC-mosdó, hidegvizes zuhanyzó helyiségek, fedett öltöző helyiségek, kültéri szolár zuhanyzók és kültéri öltözőhelyiségek, kerékpártárolók és értékmegőrző áll a vendégek rendelkezésére.
Kisgyermekes családok pelenkázó helyiséget és öltözőt vehetnek igénybe.

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez minősített gyermek játszóterek, gyermek animációs foglalkoztató helyiségek találhatók strandjainkon.

A Balatonudvari strandon olvasósarok, strandröplabda pálya, focipálya, kültéri fitness sporteszközök nyújtanak kelleme szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.

A Fövenyesi strandon strandröplabda pálya, focipálya, lábtenisz pálya és kültéri fitness sporteszközök szintén a nyári strandolást színesítik.

A vízi fürdőzés élményéhez kapcsolódó további szolgáltatásaink a vízben elhelyezett vízi sporteszközök: kosárlabda palánkok, vízilabda kapuk, vízen lebegő napozóstég és a part teljes szélességében kiépített napozó stég használati lehetőségek Balatonudvari strandunkon.

Fövenyesen új vállalkozói szolgáltatásként vízi csúszda park várja a gyermekeket és a játékos kedvű felnőtteket új vizi élményre. A szolgáltatás külön díj köteles.

Mindkét strandon vízi napozó stégeken is lehet napozni.

A strandokon homokos gyermek pancsoló, lidó rész várja a legkisebb fürdőzőket. Felhívjuk a strandolók figyelmét, hogy a lidókat csak fürdőpapucsban látogassák, az esetleges kavics okozta sérülések elkerülése érdekében.

Mozgássérült vendégeink akadálymentesített vízi bejáró rámpát vehetnek igénybe Fövenyesen a vízbe jutás megkönnyítésére. Akadálymentesített WC-vizesblokk rész is rendelkezésükre áll mindkét strandunkon.

Strandjainkon ingyenes wi-fi internet szolgáltatás és díjmentes közérdekű információs hangosbemondó szolgáltatás üzemel.

A fürdőzők épségére a vízi mentőszolgálat ügyel, és főszezonban a Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtói segítenek az esetleges kisebb sérülések, balesetek ellátásában.

Ingyenes parkolási lehetősséggel közelíthetők meg strandjaink, a kerékpártároló használata szintén díjmentes.

A viharjelzést a meteorológiai szolgálat látja el fényjelzéssel.

A fenti díjmentes szolgáltatások mellett strandjainkon vendéglátó egységek széles kínálata és vízisporteszköz kölcsönző is áll a vendégek rendelkezésére.

Kérjük Kedves Strandi Vendégeinket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a gyermek és felnőtt sport- és kulturális események hirdetéseit.

A strandi játszóeszközöket és kültéri berendezéseket rendeltetésüknek megfelelően használják, óvjuk a strandokat a szemeteléstől, kérjük, hogy tartsák tiszteletben a felújított WC-vizesblokk épület tiszta és minőségi színvonalát és kulturált módon vegyék igénybe ezen szolgáltatásainkat.

Legyenek vendégeink az idén nyáron is, bízunk benne, hogy strandjaink változatlanul nagy örömükre fog szolgálni és tartalmas pihenést nyújthatunk az idelátogatók számára.

Felhívjuk figyelmüket, hogy nyitvatartási időben történő belépéskor a nemzeti Népegészségügyi Központ alábbi állásfoglalása szerint:

„A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet szabadidős létesítményekre vonatkozó védelmi intézkedései nem terjednek ki a természetes fürdőhelyekre. Így ezek látogatása nem köthető koronavírus elleni védettség igazolásához”

FENTIEKRE  TEKINTETTEL  A STRANDOK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY  NÉLKÜL  LÁTOGATHATÓK!

Az önkormányzatok esetében ugyanakkor biztosítani kell a másfél méter betartásához szükséges területet, illetve a strandokon 10 négyzetméter/fő az a létszám, ahány vendéget a strand területére be lehet engedni.

 

Balatonudvari Község Önkormányzata

Bízunk benne, hogy az idei nyáron is kellemesen tölthetik a strandi szabadidőt településünkön.

 

Megszakítás