Strandjainkról

Örömmel tájékoztatjuk strandi vendégeinket, hogy 2020. nyarán mindkét strandunk KÉK HULLÁM négy csillagos minősítést nyert!

Kedves Balatonudvari Lakosok és Nyaralósok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Balatonudvariban a két települési strandunk megkezdte működését.

A 2020. nyári szezonban mindkét strand nyitvatartása:
2020. június 12. napjától 2020. augusztus 30. napjáig.
Napi pénztári órák: reggel  8.00 órától délután 19.00 óráig. 
A nyitvatartási időn kívül mindkét strand szabad strandként saját felelősségre vehető igénybe.

A 2020. évi strandi jegyárak nem változtak! Szolgáltatásainkat az idei nyáron is a korábbi években megszokott magas színvonalon kívánjuk biztosítani az Önök részére. 

Jegyárainkat és strandi szolgáltatásainkat itt tekinthetik meg.

Tekintettel a COVID-19 járványügyi helyzetre, strandjainkon külön veszélyhelyzeti házirendet vezettünk be a nyári szezonra  a vonatkozó jogszabályok és útmutatók előírásainak betartása érdekében. Amennyiben a szezon folyamán a jogszabályi előírások változnak, és reményeink szerint enyhülnek, az új rendelkezéseknek megfelelően fogunk eljárni strandjaink működtetése során is.

A rendtartásokat itt és itt tekinthetik meg.

KÉRJÜK TARTSÁK BE A VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKET ÉS AZ ALAPVETŐ HIGIÉNIAI ÉS TÁVOLSÁGTARTÁSI SZABÁLYOKAT!

A strand üzemeltetése fokozott figyelmet fordít a strandi területek, a strandi eszközök, a WC-vizesblokk, a játszótéri és sport eszközök tisztántartására. 
A TAKARÍTÁSOK ALKALMÁVAL KÉRJÜK MEGÉRTÉSÜKET, ÉS TÜRELMÜKET, A KOLLÉGÁINK CSAK A MUNKÁJUKAT VÉGZIK AZ ÖNÖK VÉDELME ÉRDEKÉBEN.

ÖNÖKÉRT DOLGOZUNK, KÉRJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKKEL TÁMOGASSÁK MUNKÁNKAT ÉS TOLERÁLJÁK MEGÉRTÉSSEL A KIALAKULT HELYZETBEN AZ ÚJ STRANDOLÁSI SZABÁLYOKAT.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket strandjainkon, a vendéglátó helyeken és a települési szállásszolgáltatóknál egyaránt.

Kívánunk minden hozzánk látogatónak kellemes nyaralást, szép élményeket, örömteli pihenést.

 

 

Balatonudvari Önkormányzat

 

 

 

 

 

Megszakítás