Tájékoztató a 2016. évi lomtalanításról

25
febr
2016
Kategória: Tájékoztatás

Tájékoztató

Értesítjük Balatonudvari település lakóit és üdülőtulajdonosait, hogy a Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Lomtalanítást szervez 2016. május 17-én, kedden.

A lomtalanítás problémamentes lebonyolításának érdekében szükségünk van az Önök segítségére, ezért kérjük, hogy az összegyűjtött limlomot 2016. május 17-én reggel 7 óráig helyezzék ki az ingatlan előtti közterületre. A bútorokat szétszerelve szíveskedjenek kirakni.

Nem lehet kihelyezni: kommunális hulladékot, építésből- bontásból származó anyagot (ajtó, ablak, szigetelőanyag, stb.), törmeléket, gumiabroncsot, akkumulátort, gyógyszereket, festékes és olajos flakonokat.

Zöldhulladék : az Önkormányzat kizárólag május 17-én, egyszeri alkalommal szállítja el az ingatlanok elöl. Kérjük, ennek szíves tudomásul vételét !!!

Elektronikai hulladék (TV, hűtőszekrény, mosógép, kisháztartási gépek, számítógép, villanymotor, bojler, stb.) gyűjtése elkülönítetten történik az alábbiak szerint.

Elektronikai hulladékgyűjtés – 2016. május 17. Önkormányzati Hivatal udvara, Balatonudvari Ady E.u.16.

A hulladék elszállítását költségtérítés nélkül, ingyen hajtjuk végre. A lomtalanítás napján az esetleges észrevételeiket, bejelentéseiket a 87/342-633-as telefonszámon tehetik meg.