Tájékoztató a Balatonudvari Strand nyitvatartási idejéről és a belépő díjakról

08
jún
2022
Kategória: Tájékoztatás

A Balatonudvari Strand  2022. évi nyitvatartási ideje:

június 10-től augusztus 28-ig,  naponta reggel 8.00 órától este 19.00 óráig.

Jegykiadás 18 óráig, a feltüntetett árak egy főre vonatkoznak, kivéve: családi jegy

2022. évtől a strand bejáratánál elektromos beléptető rendszer működik, a megvásárolt jegyen, illetve bérleten szereplő vonalkód beolvasását követően engedélyezi a rendszer a belépést. A megváltott napijegy korlátlan számú be-és kilépésre jogosít.

    A B C D E
1 Belépő megnevezése Felnőtt Kedvezményes – diák, 6 éves kortól, 0-5 éves korig díjtalan – nyugdíjas: 79 éves korig, 80 éves kortól díjtalan 17.00 óra utáni kedvezményes jegy Családi jegy Kerékpáros-, és gasztrojegy felnőtt és gyerek (2 óra tartózkodásra jogosít)
2. Napi jegy8.00 – 18.00 óráig 600,-Ft 400,-Ft 300.-Ft 2000.- Ft 300.- Ft
3 Heti bérlet 3.600,-Ft 2.000,-Ft    
4 Szezon bérlet 15.000,-Ft 8.000,-Ft    

Balatonudvari község területén állandó lakcímmel rendelkező személyek részére ingyenes szezonbérletet biztosít az Önkormányzat, mely jogosultságot első alkalommal a lakcímkártya felmutatásával szükséges igazolni.

 

Üzemeltető és tulajdonos: Balatonudvari Község Önkormányzata

8242 Balatonudvari, Ady E. u. 16. Tel./ Fax: 87/449-266, e-mail: jegyzo@balatonudvari.hu

internetes hozzáférés: www.balatonudvari.hu

 

FIGYELEM! A strandfürdőt 19.00 óra után mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.

Az önkormányzat a strandi szolgáltatásait és a jogszabályi előírásoknak megfelelő működtetés feltételeit csak a nyitvatartási idő alatt biztosítja.

 

Kedves Vendégeink!

Pihenésükhöz, strandolásukhoz, WC és hideg vizes zuhanyzó helyiségek, kültéri zuhanyzó és öltözőhelyiségek, kerékpártároló, valamint vendéglátó egységek kínálata áll rendelkezésükre.

A szabadidő tartalmas eltöltéséhez minősített gyermek játszótér, strandröplabda pálya, focipálya, vízisporteszköz kölcsönző kínálatából választhatnak.

Mozgássérült vendégeink akadálymentesített vízi bejárót vehetnek igénybe a vízbe jutás megkönnyítésére.

Folyamatosan kísérjék figyelemmel a gyermek és felnőtt sport- és kulturális események hirdetéseit.

Díjtalan szolgáltatásaink: Elsősegélynyújtás, vízi mentőszolgálat, öltözők, WC-használat, akadálymentesített vízi bejáró, kültéri zuhanyzó, valamint ingyenes parkolási lehetőség és kerékpártároló. Ingyenes strandröplabda pálya és futballpálya.

A viharjelzést a meteorológiai szolgálat látja el fényjelzéssel. A strandon díjmentes közérdekű információs hangosbemondó szolgáltatás működik.

Skip to content